Betaalmethoden

Bekijk hieronder de verschillende betaalmethoden die wij aanbieden. Lukt er iets niet met betalen of heb je een vraag? Wacht dan niet af en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

iDeal

Betalen kan bij ons gemakkelijk en snel met iDeal. Hierbij zijn de grootste en bekendste banken van Nederland aangesloten.

PayPal

We accepteren ook betalingen via PayPal. Het betalen met PayPal heeft als voordeel dat je beschikt over een aankoopbescherming.

AfterPay

Tenslotte kun je ook gemakkelijk achteraf betalen met AfterPay. AfterPay voert voor OneTarget.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.