Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden voor het aankoopbedrag. Je kunt deze wel ruilen voor een ander product naar keuze.

Ruilen

Dat is geen probleem. Je kunt altijd een product ruilen voor een andere maat of kleur. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wel draag je zelf de kosten voor de terugzending van het product.

LET OP!

  • Beschadigde, gedragen, gewassen of naar rook stinkende producten nemen wij niet terug.
  • Producten kunnen alleen met alle aangehechte prijskaartjes, labels, originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  • Retourneer alleen producten die voldoen aan bovenstaande voorwaarden. Indien wij een product weigeren zijn de verzendkosten voor het terugsturen wederom voor jou. Let dus goed op met wat je retour stuurt om dubbele kosten te voorkomen.