Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Ruilen

Je kunt bij ons altijd een product ruilen. Neem hiervoor contact met ons op. Wel draag je zelf de kosten voor de terugzending van het product.

LET OP! Lees dit nauwkeurig door…

  • Afgeprijsde producten kunnen niet geretourneerd worden voor het aankoopbedrag.
  • Beschadigde, gedragen, gewassen of naar rook ruikende producten nemen wij niet terug.
  • Producten kunnen alleen met alle aangehechte prijskaartjes, labels, originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  • Retourneer alleen producten die voldoen aan bovenstaande voorwaarden. Indien wij een product weigeren zijn de verzendkosten voor het terugsturen wederom voor jou. Let dus goed op met wat je retour stuurt om dubbele kosten te voorkomen.

Retour aanmelden

RuilenGeld terug

* = velden zijn verplicht

Wanneer ontvang ik mijn geld terug/krijg ik het geruilde product opgestuurd?

Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien je een product wilt ruilen, wordt ook deze pas verstuurd indien je retour in goede orde ontvangen is.