Over ons

Begin mei 2017 zijn de deuren van OneTarget.nl officieel geopend door drie kameraden. Sindsdien werken zij met veel plezier dag en nacht aan de webshop. Van kledingstukken inkopen tot aan het inpakken en verzenden van bestellingen.

Inkopen

Het selecteren van de juiste producten is één van de leukste onderdelen van de webshop. Omdat we zelf gek zijn op mode zal je dat vast niet verbazen. Met veel plezier reizen we af naar Frankrijk en Duitsland om de leukste kleding uit te zoeken. Ons motto is dat we alleen de producten aanbieden die we zelf ook zouden dragen.

Fotografie

Doordat we online producten verkopen is het van groot belang dat jij als klant goede kwalitatieve foto’s kunt bekijken. Elk detail moet zichtbaar zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Duidelijke foto’s maken van onze producten is daarom een zeer belangrijk aspect van de webshop. Hier doen we ons uiterste best voor.

Voorraad beheer

Al onze voorraad ordenen we netjes zodat de kleding niet beschadigd, goed opgeborgen blijft en snel te vinden is wanneer we bestellingen inpakken. Het beheren van voorraad lijkt misschien niet heel indrukwekkend maar kan in het verzendproces een hoop tijd schelen. Hierdoor houden we meer tijd over om onze service steeds te blijven verbeteren.

Inpakken & verzenden

Omdat je je bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben, zetten we alles op alles om dit te verwezenlijken. Dit betekent dat we dagelijks alle bestellingen geplaatst voor 16:00 uur dezelfde dag nog naar je toe verzenden. Uit eigen ervaring weten wij dat lang wachten op bestelde producten, zeer vervelend is. Daarom is het vlot versturen van bestellingen voor ons een must.

Social media

Via social media kunnen we nieuwe en huidige klanten gemakkelijk benaderen met onze nieuwste collecties en acties. Ook zijn we via onze kanalen goed bereikbaar waardoor we je vragen snel kunnen beantwoorden. Schroom dus niet en stuur ons gerust een bericht. We staan graag voor je klaar.

Meer te weten komen over ons? Neem gerust contact op voor meer informatie.