Samenwerken aan een duurzame toekomst

De energietransitie doe je niet alleen, die doe je samen. On E Target is een platform waarbinnen gerenommeerde partijen samenwerken om bedrijventerreinen collectief te verduurzamen. Het doel is om bedrijventerreinen Co2-neutraal en Energie-positief te maken. Op deze manier kan een bedrijventerrein niet alleen in haar eigen energiebehoefte voorzien maar ook andere partijen van duurzame energie voorzien. Meer weten over ons?

On E Target is een platform van partijen met specialistische kennis in verduurzaming. Het platform is in staat om een bedrijventerrein te adviseren over de energietransitie en de transitie te realiseren. Wij begrijpen dat de transitie voor de ondernemer(s) veel tijd en geld kost. On E Target zorgt voor het proces zodat het de ondernemer(s) zo min mogelijk tijd kost. On E Target regelt de financiering van het project op een zodanige manier dat het ondernemers geld bespaart en hun cashflow niet aanspreekt.

"Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen."

De partners binnen On E Target nemen hun verantwoordelijkheid en werken aan een duurzame collectieve oplossing voor bedrijventerreinen. Deelnemende bedrijven worden ontlast en geholpen bij de energietransitie van het bedrijventerrein. Door een positieve houding en goede samenwerking met de deelnemende bedrijven ontstaat enthousiasme en de wil om te verduurzamen. Als de kosten voor energie door een goede collectieve samenwerking verlaagd kunnen worden en voor de investeringen in de verduurzaming de cashflow niet aangesproken hoeft te worden, wordt de energietransitie niet alleen een nobel doel!

Waarom

On E Target

De strategische partners binnen het On E Target platform zijn partijen die hun sporen op technische, organisatorische en andere vlakken hebben verdiend. Door het samenbrengen van deze partijen ontstaat er een kwalitatief hoog kennisniveau om de energietransitie voor bedrijventerreinen in goede banen te leiden en te kunnen realiseren. Binnen het platform werken commerciële partijen samen met niet-commerciële partijen. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om naast kennis en ervaring andere middelen in te zetten. Er kan (innovatief) onderzoek worden gedaan, er zijn subsidie- en financieringsmogelijkheden en er is toegang tot verschillende betrokken partijen. Dit draagt bij aan een vlotter proces om de collectieve verduurzaming van bedrijventerreinen daadwerkelijk te realiseren. Meer weten over ons?

Creeer meer ruimte met de Energy Hub

Een collectieve Energy Hub is een geïntegreerd systeem dat verschillende energiebronnen, zoals zonne-energie, windenergie en batterijopslag, samenbrengt om efficiënt energie te leveren aan deelnemers. Het fungeert als een centraal knooppunt voor het beheren, opslaan en verdelen van energie binnen een gemeenschap of bedrijventerrein. Door slimme technologieën en infrastructuur te gebruiken, kan een Energy Hub de vraag en het aanbod van energie coördineren, waardoor pieken worden verminderd, de betrouwbaarheid wordt verbeterd en duurzame energiebronnen effectiever worden benut. Het doel ervan is het bevorderen van veerkrachtige, efficiënte en duurzame energievoorziening voor de (gemeenschap) en bedrijventerreinen. 

Video afspelen

PARTNERS

Neem contact op!

Zou u graag meer informatie willen verkrijgen over On E Target of onze duurzame REC Concept? Stel uw vraag aan ons en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om de mogelijkheden te bespreken!  U kunt natuurlijk ook gewoon bellen!

Telefoon

088-1184981

Email

info@onetarget.nl

Adres

De Houtakker 51, 6681 CW Bemmel

De Houtakker 51

6681 CW Bemmel

info@onetarget.nl

088-1184981